DET ÄR DAGS!
OPERATION BACON 2024
LINUS “SWK” BROSTEDT

&

RAWCOACHINGS
HÄLSOSATSNING

I denna utmaning kommer du att bli coachad av Rickard A. Wigh under 4 månader för att komma igång med din resa mot ett hälsosammare liv.

Det här är för dig som vill göra en ordentlig satsning eller påbörja en ny hållbar rutin, MEN…
Du måste vara inställd att förändra ditt liv till något bättre!

Under dessa 4 månaderna så kommer du och alla deltagare få gå med i samma tuffa utmaning, lika strikt kost med målet att gå ner i fettmassa och sätta in en ny rutin.

HUR UPPLÄGGET SER UT:

-Uppstyrd träningsplan under 4 månader. Du ska ha tillgång till gym minst 3 gånger i veckan och du ska kunna avsätta tid för rörelse och vardagsmotion. (Varje månad kommer se annorlunda ut för att se till att du utvecklas.)
-Strikt kost som är anpassad efter ditt intag för bäst resultat med val av olika råvaror.
-Kommunikation med Rickard för uppföljning samt svara på eventuella frågor.
-”Check in” varannan vecka där du svarar på frågor kring ditt mående för att se till att din utveckling är hållbar över tid.

Fysisk träff från start 20/1-24 där vi förbereder denna resa, samt träffar under resans gång på Gymmet Västerås för träning och HÄRJ!
Tillgång till en stängd grupp där Linus & Rickard kommer finnas som stöd vid motgångar, tips för kost & träning samt galen pepp så vi orkar köra hela vägen tillsammans!

FÖRSTA TRÄFF: 2024-01-20
START: 2024-02-01 AVSLUT: 2024-05-31
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2024-01-14
(Information om anmälan samt pris ser du längre ned)
Resultat från tidigare deltagare

PRIS: 1995 KR / MÅNAD
(PAKETPRIS 7500KR)

Skicka in din ansökan genom att fylla i kontaktformuläret längst ned på sidan, skriv “operation bacon” samt en liten beskrivning om dig och vad för mål du har med utmaningen i meddelanderutan. Därefter tar vi kontakt med dig. Vi kommer att begränsa antalet platser, så tveka inte att anmäla dig!

RAW COACHING, VILKA ÄR VI?

Tove

Jag brinner för hälsa och välmående i alla former, men jag dras lite extra till traditionell styrketräning samt kroppsbyggning. Vill du bli starkare, äta bättre, få din drömform eller helt enkelt bara må bättre i vardagen så finns jag här för dig. Hoppas vi hörs!

  • Lic. Personlig tränare
  • Lic. Kostrådgivare
  • Diplomerad kost- och hälsocoach

tove@rawcoaching.se

tovenorden

Rickard

Jag älskar alla typer av träningsformer men min stora passion är kroppsbyggning, styrkelyft samt diet och kost. Jag finns för dig som vill bygga en kropp att trivas i!

  • Cert. Personal trainer (Level 3 & 4)
  • Diploma of sports development
  • Lic. Kostrådgivare

rickard@rawcoaching.se

rickardaw

Vanliga frågor

Vad kostar personlig träning?

För personlig träning på gym betalar du 800kr per enstaka tillfälle.  Du bokar på https://rawcoaching.bokamera.se/book

Vad ska jag välja?

Det beror på vad du är ute efter, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för just dig!

Vad ingår i ett träningsschema?

I ett träningsschema får du ett individanpassat upplägg med alltifrån styrketräning till konditionsträning. Du får i appen se vilka övningar du ska utföra per pass och dag, antal set och reps samt videos på utförandet. Du fyller själv i vikter under passet så att du kan se dina framsteg löpande.

Jag har matallergier/är känslig mot vissa produkter – hur gör jag?

Kostprogrammet anpassas efter den mat du föredrar, eventuella matallergier samt om det är något du inte tycker om/vill undvika. Detta fyller du i när du får tillgång till appen, vilket sker när du kontaktat oss för att köra igång.

Vad ingår i ett kostschema?

I ett kostschema får du ett individanpassat upplägg med flera olika alternativ på måltider. Vårt mål är att du ska tycka att det är gott att äta hälsosamt och också lära dig något på vägen. Du ser i ditt schema hur mycket du ska äta av allt och hur många måltider du ska få i dig per dag.

Måste jag ha tillgång till gym?

Svar nej! Vi kan göra scheman anpassade efter hemmaträning. När du har skickat in förfrågan så kommer du få ett formulär av oss, där kan du skriva in att du inte har tillgång till gym (samt om/vilka redskap du har hemma).

Hur ofta uppdateras schemat?

Schemat ska uppdateras som minst månadsvis, men i vissa fall kan det variera. Det beror på hur väl du följt schemat under månaden samt hur schemat funkar. Du är inte låst vid ett och samma schema i 4 veckor, vi är flexibla och ändrar när det behövs.

Kan jag pausa mitt schema?

Du kan när du vill under programtiden välja att pausa programmet, om du till exempel blir sjuk eller ska resa någonstans, och återuppta planen senare. Betalningen kan pausas om det finns en giltig anledning till pausen. För att pausa programmet; skriv till oss i chatten i appen och berätta hur läget ser ut så hjälper vi dig!